Ich kann den Menschen nicht verletzen - ich bin der Offizier. Ich töte die Menschen - ist meine Arbeit Я не могу оскорбить человека - я офицер. Я убиваю людей - это моя работа. ИККИ

Форум группы =FSG=

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы =FSG= » ТЭЧ » Програми для перевірки швидкості інтернету

Програми для перевірки швидкості інтернету

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Хелп , хелп , хелп ! Потрібно терміново визничити причину нестабільного пінгу . Я розумію , що ,  мол ,  загугли і знайдеш любий спідтест . Пробував , находив . Так , є багато хороших тестів які показують швидкість в даний момент , але мені потрібна програма , яка б перевіряла швидкість на протязі певного часу , ну наприклад 60 хв  . Періодичні короткочасні перебої вже мучають цілий  місяць , для доказу провайдеру треба показати "документ " (цифри ...діаграми ) .

2

Попробуй скачать программы для трассировки сети. Или просто в командной строке поставь пинг c параметром -t, например: "ping google.com -t".

3

=FSG=SchwarzTod написал(а):

Или просто в командной строке поставь пинг c параметром -t, например: "ping google.com -t".

Я не особо силен в программировании , скажи , что мне это даст ?

4

Отримаєш вікно з результатами багаторазового виконання команди ping.
Прокручуючи його, знайдеш проміжки, де пінг буде великий (понад 500-1000мс), наробиш скріншотів  і покажеш провайдеру.
Правда, якщо в тебе "провайдер" - Рівнепромзв'язок,  то нічим вони тобі не зарадять :)

5

Мій провайдер "ДатаГруп" . Два роки я був задоволений їхніми послугами . В листопаді не міг загрузити навідь простої вебсторінки . Після щоденних телефонувань  в їхній сервісний центр  до середини грудня добився нормальної швидкості , потім  почались скачки пінгу з тривалістю 1-2 секунди , тобто подивитись фільм не має ніяких проблем , але ігри онлайн з постійним диско трішки дратують , особливо коли ти заходиш в шість , нажимаєш на гашетку , а на екрані вискакує  віконце дисконект.

Вы здесь » Форум группы =FSG= » ТЭЧ » Програми для перевірки швидкості інтернету